Politica de anulare/retur

Site-ul badeaion.ro oferă în premieră serviciul de GARANȚIE PE SATISFACȚIE inclusiv pentru legume, fructe, verdețuri. Serviciul este valabil în momentul recepției, moment în care clientul are posibilitatea să verifice cantitativ și calitativ comanda și să returneze produsele care nu îi plac, indiferent de motiv. Contravaloarea acestor produse se rambursează pe loc, în numerar. Acest serviciu este valabil doar pentru comenzile livrate prin sistemul propriu.

În cazul în care doriți să anulați comanda, indiferent din ce localitate sunteți și de stadiul comenzii, vă rugăm să ne anunțați cât de repede posibil. Nu trebuie sa ne spuneți motivul decât dacă doriți, însă în acest fel putem micșora costurile.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnari repetate). Suma aferentă returului se ramburseaza într-un cont bancar valid (în lei) deschis pe numele titularului de factura.
Clientul are dreptul să returneze un Produs nealimentar în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de returnare a Produsului.Această opțiune nu este valabilă pentru Clienții care nu sunt consumatori (adică nu este valabilă pentru Clienții care sunt persoane juridice sau PFA). În cazul returnarii de produse alimentare, Clientul are obligația de a notifica badeaion.ro cu respectarea termenelor de retur indicate mai jos. Termenul de retur cu privire la următoarele categorii de produse alimentare este după cum urmează:

 1. Produsele din categoria băcănie, cele destinate bebelușilor și băuturile, trebuie să aibă ambalajul de origine intact și se pot returna în maximum 48 de ore de la data livrării Produsului;
 2. Produsele din categoria măcelărie, legume–fructe, pește și panificație (produse care sunt susceptibile a se deteriora rapid), trebuie sa aibă ambalajul de origine intact și se supun următoarelor reguli:
  1. Produsele alimentare proaspete a căror perioada de valabilitate este de 24 de ore pot fi returnate in maxim 24 de ore de la momentul livrării comenzii;
  2. Produsele alimentare a căror perioadă de valabilitate este mai mare de 2 zile pot fi returnate in maxim 48 de ore de la momentul receptionarii comenzii.

 

Returul produselor se va face cu respectarea următoarelor etape

 

 • completarea online a formularul de retur din secțiunea Politica de anulare/retur si/sau
 • apelarea Serviciului de Relații cu Clienții la numărul de telefon din secțiunea "Contact".

 

In cazul în care Clientul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, se aplica următoarele reguli:

 

 • dacă prețul Produsului a fost achitat de către Client, acestuia i se va rambursa respectivul pret în 14 zile de la data la care Clientul informeaza badeaion.ro asupra deciziei sale de retur, cu condiția ca returul sa fie permis de lege.
 • rambursarea sumei se va efectua folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de Client pentru achitarea prețului Produsului respectiv, cu excepţia cazului în care Clientul este de acord cu o altă modalitate de plată.
 • Clientul nu va plăti niciun fel de comisioane în urma rambursării.

 

Suma plătită va fi rambursată după cum urmează:

 

 • pentru Comenzile achitate online prin card -prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
 • pentru Comenzile achitate cu ordin de plată, plata la livrare, POS: prin aceeași modalitate de plată sau, cu acordul prealabil și expres al Clientului, prin virament bancar, în contul indicat de către Client.

Informaţii Comanda

* Nume:

* Prenume:

* E-Mail:

* Telefon:

* ID Comandă:

Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnării

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnării:
Produsul este deschis:


Defecte sau alte detalii:

Introdu codul in căsuţa urmatoare: