Termeni și CondițiiSite-ul badeaion.ro vă salută !

Badeaion.ro oferă preponderent produse romanesti. Pentru a vă informa corect oferim informații nu doar dacă produsul este fabricat în România, ci de unde sunt materiile prime sau ingredientele folosite și dacă acționarii sunt români. În acest fel vă puteți face o idee mai clară despre cât din banii plătiți de dvs pe un produs raman în România. Aceste informații ne sunt comunicate de furnizorii noștri sau aflate de noi din diverse surse. Dacă observați inadvertențe vă rugăm să ne scrieți pe adresa de contact.

Siteul badeaion.ro este proprietatea JDG Kalitte SRL, persoana juridica cu sediul social situat în Romania, com. Ostroveni, sat Listeava, nr. 408, jud. Dolj, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J16/318/2016, avand Cod Unic de Înregistrare 35642232. Produsele și serviciile promovate și oferite spre vânzare pe badeaion.ro vor fi denumite pe parcursul acestor Termene și Condiții „Produsele”. Utilizatorul badeaion.ro este:
 • persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,
 • orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,
 • orice persoană fizică autorizată (PFA), care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul badeaion.ro, denumit pe parcursul acestor Termene și Condiții, “Client”.

Termenele și Condițiile definesc condițiile de utilizare a site-ului badeaion.ro, în calitatea acestuia de platformă de cumpărături, precum și condițiile contractuale ce guvernează relatia dintre badeaion.ro si Client. Prin acceptarea prezentelor Termene și Condițiilor, Clientul este de acord că:
 • în cazul în care Clientul este o persoană fizică, acționează în nume propriu și nu reprezintă nicio altă persoană, iar dacă este reprezentantul unei persoane juridice, acționează în limitele împuternicirii ce i-a fost acordate;;
 • Clientul va furniza informații corecte și complete în vederea utilizării badeaion.ro;
 • Clientul nu va utiliza site-ul badeaion.ro pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de către JDG Kalitte SRL sau obținute prin intermediul badeaion.ro fără să obțina consimțământul expres, prealabil și scris al JDG Kalitte SRL.
 • Clientul nu va utiliza badeaion.ro în niciun mod care ar putea să afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de către alți Clienți sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncărca sau deteriora serverele sau rețelele JDG Kalitte SRL sau ale unor terțe persoane
 • Clientul nu va utiliza badeaion.ro în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termene și Condiții sau prin alte politici relevante. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ati citit, înțeles și agreat respectarea acestor termeni. Dacă nu sunteți de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, va rugam sa nu utilizezi site-ul nostru.
Informațiile conținute de către acest site, precum imagini, grafica, schițe, poze, clipuri video, texte și alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, mărci comerciale sau proprietate intelectuala deținută, controlată sau licentiata (la toate împreună ne referim generic cu noțiunea de Conținut) deținute de badeaion.ro, de societatea baza (JDG Kalitte SRL.), sucursale și afiliați. Numele și logo-ul sunt mărci comerciale înregistrate ale JDG Kalitte SRL.
Se pot afișa, copia, distribui, descărca și imprima pe hartie fragmente din acest site, în următoarele condiții:
 • plasarea unei comenzi ferme utilizand site-ul badeaion.ro
 • folosind acest site ca o resursa de cumpărături, sub condiția ca nu se modifica site-ul și nu sunt înstrăinate datele incluse în conținut.
  Exceptând plasarea de comenzi, nicio parte a conținutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afișat, postat electronic sau mecanic, transmis, înregistrat ori fotocopiat, fără acordul prealabil în scris al JDG Kalitte SRL sau a deținătorului de copyright în drept.
A se lua notă de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat în cazul în care încălcați unul dintre aceste termene sau condiții. Orice alta utilizare a conținutului de pe acest site în alte scopuri decât cele specificate mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, pot viola legile dreptului de autor sau marca comercială și, fără acordul prealabil în scris al JDG Kalitte SRL, sunt strict interzise. Siteul badeaion.ro furnizeaza acest site si continutul sau în baza informațiilor vizualizate, nesusținând prezentări sau garanție de niciun fel. badeaion.ro considera informatiile de pe acest site conforme, corecte și actuale, însă acestea pot contine inadvertente. Informațiile despre prețuri și produse pot fi schimbate oricand de catre badeaion.ro, fără o notificare prealabilă. Fotografiile au caracter informativ și nu constituie obligatie contractuala.

Siteul badeaion.ro nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la server. În efortul său de a le oferi clienților informatii actuale, badeaion.ro va realiza periodic modificări în conținutul site-ului, schimbările referindu-se la informații despre produse (descrieri, poze, prețuri etc). Pozele afișate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promoțiile de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.
În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus gresit în magazinul nostru online, nu suntem obligați sa furnizam respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În aceasta situatie, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu sa achizitionati produsul la prețul corect.

Furnizarea de informații


Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informații de înscriere pe acest site, sunteți de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteți prin intermediul acestuia să rămână în posesia JDG Kalitte SRL care operează site-ul badeaion.ro. În plus, sunteți de acord sa nu înstrăinați informațiile obținute de pe site. De asemenea, orice postări de materiale ilegale, amenințătoare, calomniatoare, defăimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.
 

Securitatea datelor personale


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date, modificată și completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de badeaion.ro exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura in care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat sa furnizati datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii si derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către echipa badeaion.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveți dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale si să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către JDG Kalitte SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. JDG Kalitte SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastra în scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

JDG Kalitte SRL nu trimite mesaje nesolicitate clienților sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum și o procedura validă de renuntare la subscriere. Siteul badeaion.ro poate revizui acești Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunț. Prin folosirea acestui site sunteți de acord să respectati aceste revizuiri și, prin urmare, este recomandat să vizitați periodic această pagină pentru a lua la cunoștință Termenii de utilizare la care vă supuneți.

Politica de livrare

 

Site-ul badeaion.ro oferă în premieră serviciul de GARANȚIE PE SATISFACȚIE inclusiv pentru legume, fructe, verdețuri. Serviciul este valabil în momentul recepției, moment în care clientul are posibilitatea să verifice cantitativ și calitativ comanda și să returneze produsele care nu îi plac, indiferent de motiv. Contravaloarea acestor produse se face pe loc, în numerar. Acest serviciu este valabil doar pentru comenzile livrate prin sistemul propriu.

 

Colectăm materialele reciclabile (hârtie și carton, PET, folie ambalare, doze aluminiu). Deoarece badeaion.ro are o misiune legată de mediul înconjurător vă încurajează și ajută să facem aceasta împreună. Vă rugăm să puneți în cutia de carton materialele reciclabile curate și strivite, iar noi le vom sorta și preda firmelor specializate.

 

Cum se procesează comanda:

Puteți plasa comenzi Non stop.

 • Pentru București,  comenzile plasate până în ora 14.00, vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare, după ora 13.00, doar prin serviciul propriu de livrare. Considerăm București toate zonele cuprinse în interiorul inelului de Centură. 
 • Comanda minimă este de 100 de lei.
 • Pentru Ilfov și restul țării livrările se fac prin firme de curierat. Comenzile plasate până în ora 14 se vor preda curierului în următoarea zi lucrătoare.
 • Comanda minimă pentru pentru Ilfov și restul țării  este de 300 de lei.

COSTURI  LIVRARE

 • Costul serviciului propriu de livrare standard este în valoare de 20.00 lei. (10 lei ambalare plus 10 lei transport). Pentru comenzi mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
 • Pentru livrările prin firme de curierat clientul plătește 10 lei ambalarea și contravaloarea transportului la curier conform tarifelor acestora.

 

Informarea cu privire la stadiul comenzilor se face prin e-mail la adresa indicată pe formularul de comandă.

În cazul în care un produs comandat de către client nu poate fi livrat de către badeaion.ro din motive independente de voința acestuia, badeaion.ro  va informa clientul în acest sens.

 Cum se face plata?

 • Utilizand cardul la livrare
 • Numerar la livrare
 • Card online
 • Transfer bancar
 • “INFORMAȚII PLATA” – Sunt disponibile informațiile privind valoarea finală a comenzii.
 • “CONFIRMARE COMANDA” – Se prezinta toate informatiile privind comanda. Sunt disponibile informațiile privind: Adresa de livrare/facturare, metoda de plata, metoda de expediere și lista de produse comandate.După confirmarea comenzii, acesta va fi procesată. 
 • Site-ul badeaion.ro , își rezervă dreptul de a suspenda/anula orice comandă/livrare asupra căreia există suspiciuni cu privire la vreo acțiune ilegală sau frauduloasă privind modalitatea de plată.
 • Toate tranzacțiile bancare vor fi efectuate într-o manieră securizată, operatorul / procesatorul de plăți fiind garantul acestei securități din punctul de vedere al efectuării plăților online și se obligă să protejeze toate datele și informațiile personale ce au legătură cu modalitățile de plată online.

 

Important!

 • Clientul se obligă să fie prezent la recepționarea comenzii la adresa indicată în comandă. În cazul în care Clientul nu este disponibil să recepționeze personal comanda, acesta va desemna o altă persoană în locul său.
 • Dacă Clientul sau o altă persoană desemnată de Client nu recepționează (din culpă Clientului sau, după caz, a persoanei desemnate de Client) comanda în ziua și intervalul orar comunicate, respectivă comanda va fi anulată automat
 • Clientul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validării comenzii (strada, numărul străzii, blocul/clădirea, numărul, etajul, codul interfonului, codul poștal). În cazul apariției unor erori la introducerea acestor informații, badeaion.ro nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea livrării comenzii, livrarea cu întârziere a comenzii sau pentru orice alte consecințe.
 • Clientul sau persoana desemnată de acesta se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar stabilit. În caz contrar, clientul va suporta costul de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul curierului. Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către badeaion.ro la momentul predării produselor comandate către client la adresa selectată de acesta la momentul validării comenzii.
 • Clientul sau persoana desemnată se obligă să verifice livrarea, starea produselor și să semneze documentul de livrare prezentat de către curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate (cum ar fi denumire produs, cantitate, preț).
 • În ipoteza în care data și ora de livrare selectate de către client nu vor putea fi respectate, clientul va fi imediat informat prin toate mijloacele puse la dispoziție de către client, respectiv prin intermediul poștei electronice sau SMS.
 • În caz de întârziere a livrării produselor comandate, badeaion.ro sfătuiește clientul să anunțe această întârziere,  pentru a putea găsi soluția optimă în vederea livrării produselor.

 

Vă atenționăm că atenția că, uneori, datorită manipulării incorecte a coletelor de către firma de curierat, produsul/produsele pot ajunge în stare defectuoasă. Dacă acest lucru se întâmplă, vă rugăm să întocmiți, împreună cu reprezentantul curierului, un proces verbal de constatare deficiente și să ni-l aduceți la cunostință urgent! În lipsa acestui proces verbal, orice reclamații ulterioare nu pot fi luate în considerare de către firma de curierat, și, implicit, de către noi.

Politica de anulare/retur

 

Site-ul badeaion.ro oferă în premieră serviciul de GARANȚIE PE SATISFACȚIE inclusiv pentru legume, fructe, verdețuri. Serviciul este valabil în momentul recepției, moment în care clientul are posibilitatea să verifice cantitativ și calitativ comanda și să returneze produsele care nu îi plac, indiferent de motiv. Contravaloarea acestor produse se rambursează pe loc, în numerar. Acest serviciu este valabil doar pentru comenzile livrate prin sistemul propriu.

 

În cazul în care doriți să anulați comanda, indiferent din ce localitate sunteți și de stadiul comenzii, vă rugăm să ne anunțați cât de repede posibil. Nu trebuie sa ne spuneți motivul decât dacă doriți, însă în acest fel putem micșora costurile.

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Clientul are dreptul să returneze un Produs nealimentar în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de returnare a Produsului.Această opțiune nu este valabilă pentru Clienții care nu sunt consumatori (adică nu este valabilă pentru Clienții care sunt persoane juridice sau PFA).

În cazul returnarii de produse alimentare, Clientul are obligația de a notifica badeaion.ro cu respectarea termenelor de retur indicate mai jos. Termenul de retur cu privire la următoarele categorii de produse alimentare este după cum urmează:

1.  Produsele din categoria băcănie, cele destinate bebelușilor și băuturile, trebuie să aibă ambalajul de origine intact și se pot returna în maximum 48 de ore de la data livrării Produsului;

2. Produsele din categoria măcelărie, legume–fructe, pește și panificație (produse care sunt susceptibile a se deteriora rapid), trebuie sa aibă ambalajul de origine intact și se supun următoarelor reguli:

a. Produsele alimentare proaspete a căror perioada de valabilitate este de 24 de ore pot fi returnate în maxim 24 de ore de la momentul livrării comenzii;

b. Produsele alimentare a căror perioadă de valabilitate este mai mare de 2 zile pot fi returnate în maxim 48 de ore de la momentul recepționarii comenzii.

 

Returul produselor se va face cu respectarea următoarelor etape

-completarea online a formularul de retur din secțiunea Politica de anulare/retur

si/sau

-apelarea  Serviciului de Relații cu Clienții la numărul de telefon din secțiunea "Contact".

In cazul în care Clientul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, se aplica următoarele reguli:

➢   dacă prețul Produsului a fost achitat de către Client, acestuia i se va rambursa respectivul pret în 14 zile de la data la care Clientul informeaza badeaion.ro asupra deciziei sale de retur, cu condiția ca returul sa fie permis de lege.

➢   rambursarea sumei se va efectua folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de Client pentru achitarea prețului Produsului respectiv, cu excepţia cazului în care Clientul este de acord cu o altă modalitate de plată.

➢   Clientul nu va plăti niciun fel de comisioane în urma rambursării.

Suma plătită va fi rambursată după cum urmează:

- pentru Comenzile achitate online prin card -prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

-  pentru Comenzile achitate cu ordin de plată, plata la livrare, POS: prin aceeași modalitate de plată sau, cu acordul prealabil și expres al Clientului, prin virament bancar, în contul indicat de către Client.